Plovs-vienkāršs

2005. gada 12. oktobris
Foto: Zane Zakarīte
Pagatavošana
1 min
1. Uzvāra rīsus, sagriež un apcep gaļu, sīpolus un burkānus (var arī sarīvēt)- pievieno arī garšvielas!
2. Ņem kādu sautējamo trauku un liek visu kārtās iekšā! Pirmo ieteicams ieliet nedaudz tomātu mērces, lai plovs nesanāk sauss, tad rīsus, gaļu, burkānus, sīpolus un atkal tomātu mērci! Sakārto visu, kamēr trauks pilns- kārtās jāiekaisa arī garšviela plovam- nav, protams, obligāti :)
3. Jāuzmanās, lai tomātu mērce būtu pietiekamā daudzumā, savādāk plovs sanāks sauss...
4. Liek cepeškrāsnī un ļauj visam savilkties kopā! Ilgi nav jākarsē, jo viss jau pirms tam bija gatavs... bet jo ilgāk pacietīsieties, jo labāk viss būs savilcies! Jo labāk savilcies- jo garšīgāk! :)
5. Ēdot ņem gabalus tā, lai sanāk visas kārtas!
6. Labu appetīti! Ceru, ka garšos tikpat labi kā man, vai arī daudz labāk!!!!!! :)
Uz augšu