Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa bekonā ar olīvu-sinepju mērci

2005. gada 11. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Vistas fileju sagriež garenos gabaliņos - pēc skaita tik daudz, cik bekona šķēlītes.
2. Saber virsū sāli un piparus, tad fileju ievīsta bekona šķēlītēs un sastiprina, lai neveras vaļā. Liek ledusskapī, lai drusku pastāv, bet nav obligāti.
3. Tad liek gaļu uz pannas un apcep uz nelielass uguns, līdz bekons kļūst brūns.
4. Pagatavo mērci - ielej katliņā saldo krējumu, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas, sinepes, kā arī sāli pēc garšas. Karsē, līdz mērce sabiezē.

Pasniedz vistu ar kartupeļiem, pārlietu ar mērci un pārkaisītu ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu