Baraviku kātus sīki sagriež un apcep taukos. Cepurītes sagriež un 10 min. vāra buljonā un ūdenī.
Saknes sagriež šķēlītēs, sīpolus saēvelē un visu kopā apcep taukos. Kartupeļus sagriež kubiņos.
Verdošā gaļas, kaulu buljonā vai ūdenī liek apceptos sēņu kātus, burkānus, sīpolus, pētersīļus, kartupeļus un vāra 20 min.
10 min. pirms vārīšanas beigām pieliek sagrieztus tomātus un sāli.
Galdā pasniedz ar skābu krējumu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
300 g kartupeļu
150 g svaigu baraviku vai šampinjonu
Gaļas buljons
2 burkāni
1 pētersīlis
1 sīpols
100 g tomātu
1 ēd. k. sviesta
50 g skāba krējuma
Sāls
Zaļumi pēc garšas
-->
Pagatavošana
45 min.45 min.
Baraviku kātus sīki sagriež un apcep taukos. Cepurītes sagriež un 10 min. vāra buljonā un ūdenī.
Saknes sagriež šķēlītēs, sīpolus saēvelē un visu kopā apcep taukos. Kartupeļus sagriež kubiņos.
Verdošā gaļas, kaulu buljonā vai ūdenī liek apceptos sēņu kātus, burkānus, sīpolus, pētersīļus, kartupeļus un vāra 20 min.
10 min. pirms vārīšanas beigām pieliek sagrieztus tomātus un sāli.
Galdā pasniedz ar skābu krējumu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Izlietojam pārtikas produktus pilnībā: uzlabojam sejas ādu un seksuālo dzīvi
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri