-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Kartupeļu zupa ar svaigām sēnēm
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g kartupeļu
-
150 g svaigu baraviku vai šampinjonu
-
Gaļas buljons
-
2 burkāni
-
1 pētersīlis
-
1 sīpols
-
100 g tomātu
-
1 ēd. k. sviesta
-
50 g skāba krējuma
-
Sāls
-
Zaļumi pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Baraviku kātus sīki sagriež un apcep taukos. Cepurītes sagriež un 10 min. vāra buljonā un ūdenī.
-
Saknes sagriež šķēlītēs, sīpolus saēvelē un visu kopā apcep taukos. Kartupeļus sagriež kubiņos.
-
Verdošā gaļas, kaulu buljonā vai ūdenī liek apceptos sēņu kātus, burkānus, sīpolus, pētersīļus, kartupeļus un vāra 20 min.
-
10 min. pirms vārīšanas beigām pieliek sagrieztus tomātus un sāli.
-
Galdā pasniedz ar skābu krējumu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs