Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu želeja un džems

Pīlādžu želeja un džems

FOTO: Shutterstock.com

Divi veidi, kā pīlādžus saglabāt ziemas krājumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pīlādžus notīra, liek sulu tvaicējamā katlā, notecina sulu.
  2. Ņem sulu un cukuru 1:1, vāra želeju apmēram 10 - 15 minūtes. Karstu pilda burciņās, noslēdz ar metālisko vāciņu.
  3. Tagad ņem atlikušās pīlādžogas, liek katliņā pielej nedaudz ūdeni, uzvāra. Karstu izberž caur sietu. No iegūtās masas vāra džemu. Cukurs un masa 1:1. Karstu pilda tīrās un aizskrūvē, atdzesē.
  4. Iegūtais džems ir maigāks nekā želeja no sulas.

    Labu apetīti!
    Iegūtais džems ir maigāks nekā želeja no sulas.

Labu apet...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas