Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu želeja un džems

Pīlādžu želeja un džems

FOTO: Shutterstock.com

Divi veidi, kā pīlādžus saglabāt ziemas krājumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pīlādžus notīra, liek sulu tvaicējamā katlā, notecina sulu.
  2. Ņem sulu un cukuru 1:1, vāra želeju apmēram 10 - 15 minūtes. Karstu pilda burciņās, noslēdz ar metālisko vāciņu.
  3. Tagad ņem atlikušās pīlādžogas, liek katliņā pielej nedaudz ūdeni, uzvāra. Karstu izberž caur sietu. No iegūtās masas vāra džemu. Cukurs un masa 1:1. Karstu pilda tīrās un aizskrūvē, atdzesē.
  4. Iegūtais džems ir maigāks nekā želeja no sulas.

    Labu apetīti!
    Iegūtais džems ir maigāks nekā želeja no sulas.

Labu apet...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas