Ābolu ievārījums ar cidoniju sulu

Sastāvdaļas

  • 2 kg nomizoti un sagriezti āboli
  • 1 kg cukurs
  • 1 glāze cidoniju sulas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež.
  2. Tvaicējamā katlā iztvaicē cidoniju sulu.
  3. Katlā vispirms savāra cidoniju sulu ar cukuru. Iznāk pabiezs sīrups.
  4. Sīrupā ieber pusi no āboliem un vāra tik ilgi, kamēr āboli izšķīduši. Tad pievieno otru pusi ābolus, nedaudz pavāra un tad uz apmēram 2 stundām pārtrauc vārīšanu.
  5. Pēc 2 stundām ievārījumu no jauna uzkarsē. Ja ir putas, tad noputo. Pilda burkās un aizvāko.
  6. Ievārījums iznāk kā bieza želeja ar ābolu gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi