Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu ievārījums ar cidoniju sulu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg nomizoti un sagriezti āboli
  • 1 kg cukurs
  • 1 glāze cidoniju sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež.
  2. Tvaicējamā katlā iztvaicē cidoniju sulu.
  3. Katlā vispirms savāra cidoniju sulu ar cukuru. Iznāk pabiezs sīrups.
  4. Sīrupā ieber pusi no āboliem un vāra tik ilgi, kamēr āboli izšķīduši. Tad pievieno otru pusi ābolus, nedaudz pavāra un tad uz apmēram 2 stundām pārtrauc vārīšanu.
  5. Pēc 2 stundām ievārījumu no jauna uzkarsē. Ja ir putas, tad noputo. Pilda burkās un aizvāko.
  6. Ievārījums iznāk kā bieza želeja ar ābolu gabaliņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas