Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Mamma uzaugusi Dundagas pusē un viņa bieži taisīja mums šos raušus. Kad veikalā nebija rudzu milti, ņēma gatavu rupjmaizi, bišku pamērcēja un samīcīja. Sanāca labas maliņas un kraukšķīgi. Kartupeļu vietā arī stingru manna biezputru lika. beigās arī kanēli pārbērām.
Vērtējums
Atbildēt
Garš8gi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt
Labi sanāca. Garšīgs. Var eksperimentēt vēl ar ko citu. Atceros, reiz ēdu Kurzemē, garša līdzīga tai reizei.
Vērtējums
Atbildēt
Nezinu, kā jums, taču man mīklu nācās likt mafinu formās, lai tās maliņas būtu/turētos uz augšu:/ Domāju, ka nākamreiz varbūt izmēģināt ar kādu citu mīklu... Taču kopumā recepte ir laba. Pirmo reizi ko tādu esmu ēdusi un pagatavojusi - noteikti vēl paeksperimentēšu:)
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšigi, paldies. Man tikai kartupeļu masa prasijās škīdrāka - pieliku vairāk piena.
Vērtējums
Atbildēt