Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mamma uzaugusi Dundagas pusē un viņa bieži taisīja mums šos raušus. Kad veikalā nebija rudzu milti, ņēma gatavu rupjmaizi, bišku pamērcēja un samīcīja. Sanāca labas maliņas un kraukšķīgi. Kartupeļu vietā arī stingru manna biezputru lika. beigās arī kanēli pārbērām.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garš8gi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solvita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labi sanāca. Garšīgs. Var eksperimentēt vēl ar ko citu. Atceros, reiz ēdu Kurzemē, garša līdzīga tai reizei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezinu, kā jums, taču man mīklu nācās likt mafinu formās, lai tās maliņas būtu/turētos uz augšu:/ Domāju, ka nākamreiz varbūt izmēģināt ar kādu citu mīklu... Taču kopumā recepte ir laba. Pirmo reizi ko tādu esmu ēdusi un pagatavojusi - noteikti vēl paeksperimentēšu:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LĪGA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšigi, paldies. Man tikai kartupeļu masa prasijās škīdrāka - pieliku vairāk piena.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes