Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šampinjonu biezzupa

Šampinjonu biezzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g svaigu šampinjonu
  • 2 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • 2-3 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 l gaļas buljona (1-2 kubiņi + ūdens)
  • 200 g saldā krējuma
  • Sāls
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sēnes noskalo, notīra un sagriež.
  2. Liek zupas katliņā un apcep sviestā vai margarīnā.
  3. Pārkaisa ar miltiem un rūpīgi samaisa.
  4. Tad pamazām pievieno buljonu un vāra apmēram 10 minūtes.
  5. Pievieno saldo krējumu. Pievieno sāli un piparus. Sagaida, kad zupa "uzmet burbuli" un gatavs!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas