Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa tomātos

Liellopu gaļa tomātos

FOTO: Depositphotos.com

Kaut pagatavošana prasa diezgan daudz laika, tomēr ir tā vērts izmēģināt, ļoti gardi! Un nekādā gadījumā neizmantojiet eļļu!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas mīkstuma
  • 1 kg tomātu
  • 1 kg sīpolu
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Liellopu gaļu, tomātus, sīpolus sagriež gabaliņos pēc patikas.
  2. Kārto dziļākā pannā: gaļu, tomātus, sīpolus un tā, kamēr ir ko kārtot. Jākārto kārtās kā kūka. Gaļai virsū katrai kārtai uzber piparus un sāli.
  3. Liek pannai vāku un uz mazas uguns sautē 60 min., nemaisot. Pēc 60 min. visu samaisa un pasniedz bagatīgi pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Liek pannai vāku un uz mazas uguns sautē 60 min., nemaisot....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas