Liellopu gaļa tomātos

Liellopu gaļa tomātos
Foto: Depositphotos.com
Kaut pagatavošana prasa diezgan daudz laika, tomēr ir tā vērts izmēģināt, ļoti gardi! Un nekādā gadījumā neizmantojiet eļļu!

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas mīkstuma
  • 1 kg tomātu
  • 1 kg sīpolu
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Liellopu gaļu, tomātus, sīpolus sagriež gabaliņos pēc patikas.
  2. Kārto dziļākā pannā: gaļu, tomātus, sīpolus un tā, kamēr ir ko kārtot. Jākārto kārtās kā kūka. Gaļai virsū katrai kārtai uzber piparus un sāli.
  3. Liek pannai vāku un uz mazas uguns sautē 60 min., nemaisot. Pēc 60 min. visu samaisa un pasniedz bagatīgi pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Liek pannai vāku un uz mazas uguns sautē 60 min., nemaisot....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi