Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļa tomātos

2005. gada 28. septembris
Foto: Depositphotos.com
Kaut pagatavošana prasa diezgan daudz laika, tomēr ir tā vērts izmēģināt, ļoti gardi! Un nekādā gadījumā neizmantojiet eļļu!
Pagatavošana
90 min
1. Liellopu gaļu, tomātus, sīpolus sagriež gabaliņos pēc patikas.
2. Kārto dziļākā pannā: gaļu, tomātus, sīpolus un tā, kamēr ir ko kārtot. Jākārto kārtās kā kūka. Gaļai virsū katrai kārtai uzber piparus un sāli.
3. Liek pannai vāku un uz mazas uguns sautē 60 min., nemaisot. Pēc 60 min. visu samaisa un pasniedz bagatīgi pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu