Ābolu kūka ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa biezpiens,3 glāzes milti,2 glāzes cukurs,3 olas,250 g margarīns,1 tējkarote sodas,700 g āboli,250 g salds krējums,kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu saputo ar cukuru,sodu,pievieno saputotas olas,gaļas mašīnā izmaltu biezpienu un miltus.Mīklu liek uz ietaukotas pannas,pārliek ar sarīvētiem āboliem,pārkaisa ar cukuru un kanēli,pārlej ar saldo krējumu.Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi