Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas mērce (sarkanā)

Maltās gaļas mērce (sarkanā)

FOTO: Depositphotos

Mērce, kura saderēs gan ar kartupeļiem, gan rīsiem, gan makaroniem, gan griķiem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 1 burkāns (var nepievienot)
  • 1 buņdžiņa konservētu tomātu bez mizas
  • 1 čili pārksts (var nepievienot)
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari
  • Universālā gaļas garšviela
  • Baziliks
  • Var pievienot arī sojas un vorčesteršīras mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas maisot apcep malto gaļu līdz tā sāk nedaudz palikt brūna.
  2. Pabīda malto gaļu uz malām un pa vidu apcep sarīvētus burkānus.
  3. Kad burkāni apcepušies arī tos pabīda uz malām un apcep smalki sagrieztu čili.
  4. Kad viss apcepies pievieno saspaidītus konservētos tomātus, tomātu mērci un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns vēl vismaz 5 minūtes.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas