Visparastākais cūkgaļas šašliks ar sīpoliem

Visparastākais cūkgaļas šašliks ar sīpoliem
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3.5 kg cūkgaļas liesuma (kakla vai stilba gabals) vai teļa gaļas
  • 2 kg sīpolu
  • Sāls
  • Sarkanie pipari pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas
  • 100 g eļļas
  • 100 ml vīna etiķa vai 3 citroni

Pagatavošana

999 min.
  1. Gaļu atbrīvo no cīpslām, sadala pa muskuļšķiedrām, griež pret šķiedru 5 cm garos gabalos un tad pa šķiedrai 3 cm garos gabalos.
  2. Sīpolus sagriež paplatos gredzenos.
  3. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus. Labi samaisa, lai parādās sula.
  4. Tad uzlej etiķi sakultu ar eļļu (vai sakratītu aizvākotā burkā). Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.
  5. Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10-15 cm virs karstām oglēm apmēram 15-20 minūtes. Cepot, ik pa brīdim apslaka ar etiķa šķīdumu vai citrona sulu, lai nepiedeg.

    Labu apetīti!
    Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10-15 cm...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 4. augusts 07:25
Kā tad, atnāk latvietis ''parastais'' un sačakarē gaļu ar pipariem un etiķi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi