Brūklenes iztvaicē caur sulu tvaicējamo katlu, iegūto sulu sajauc vienādās daļās ar cukuru, ļauj katlā uzvirst.
Lej burkās un novieto kādā vēsākā vietā, līdz saželē.
Glabāt var vienkārši pieliekamajā. Ja cukura mazāk, sanāk ļoti garšīgs brūkleņu sīrups ķīseļiem un dzērieniem.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Brūklenes
Cukurs
Burkas
Vāciņi burkām
-->
Pagatavošana
180 min.180 min.
Brūklenes iztvaicē caur sulu tvaicējamo katlu, iegūto sulu sajauc vienādās daļās ar cukuru, ļauj katlā uzvirst.
Lej burkās un novieto kādā vēsākā vietā, līdz saželē.
Glabāt var vienkārši pieliekamajā. Ja cukura mazāk, sanāk ļoti garšīgs brūkleņu sīrups ķīseļiem un dzērieniem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri