Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g pastas
  • 200-300 g lečo salātu
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 50-70 g siera
  • Zaļumi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz pannas sacep malto gaļu ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pievieno sāli un piparus.
  2. Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz pakas (nedrīkst pārvārīt, jo būs vēl drusku jāsautē).
  3. Attaisa salātu burciņu (paštaisītu vai no mammas/vecmammas dabūtu).
  4. Nokāš makaronus, liek katlu ar makaroniem atpakaļ uz mazas liesmas, pievieno sacepto gaļu un salātus.
  5. Visu samaisa. Pagaršo un ja grib, pievieno vēl sāli, garšvielas un ļauj 2 minūtes pasautēties (jāmaisa, lai nepiedeg).
  6. Ļauj vēl 2 minūtes katlā zem vāka ievilkties un tad liek pa šķīvjiem. Pasniedzot pārkaisa sieru un pievieno zaļumus.

    Labu apetīti!
    Ļauj vēl 2 minūtes katlā zem vāka ievilkties un tad liek pa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas