Omlete ar konservētu tunci

Omlete ar konservētu tunci
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 (240 g) kārbiņa konservētu tunču eļļā
  • 1 tomāts
  • Sasmalcināti zaļumi
  • 4 ēd. k. ūdens
  • 1 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Sakuļ olas (dzeltenumu kopā ar baltumu), pakāpeniski pievienojot ūdeni.
  2. Pievieno sāli un 1/4-1/3 tunča (pirms tam zivi sasmalcināt).
  3. Tomātus sagriež ripiņās. Sasmalcina zaļumus.
  4. Lēzenu, ugunsdrošu trauku uzkarsē, ieliek sviestu vai margarīnu un izkausē, ielej sakulto olu masu. Kulteni nemaisot karsē, līdz sāk biezēt. Tad turpina karsēt uz ļoti mazas uguns un nemaisa.
  5. Omletei virsū liek tunci, tomātu šķēlītes, pārber zaļumus. Omleti pasniedz karstu. Klāt var pasniegt svaigus salātus.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis