Sākums > Receptes > Brokastis

Omlete ar konservētu tunci

2005. gada 21. aprīlis
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
15 min
1. Sakuļ olas (dzeltenumu kopā ar baltumu), pakāpeniski pievienojot ūdeni.
2. Pievieno sāli un 1/4-1/3 tunča (pirms tam zivi sasmalcināt).
3. Tomātus sagriež ripiņās. Sasmalcina zaļumus.
4. Lēzenu, ugunsdrošu trauku uzkarsē, ieliek sviestu vai margarīnu un izkausē, ielej sakulto olu masu. Kulteni nemaisot karsē, līdz sāk biezēt. Tad turpina karsēt uz ļoti mazas uguns un nemaisa.
5. Omletei virsū liek tunci, tomātu šķēlītes, pārber zaļumus. Omleti pasniedz karstu. Klāt var pasniegt svaigus salātus.
6. Labu apetīti!
Uz augšu