½ citrona vai laima sula (ja nav, arī nekāda vaina nebūs)
Sāls pēc garšas
Pipariņi pēc garšas
Pēc izvēles : zaļumi (loki, dillītes, pētersīļi, baziliks)
Pēc izvēles beigās var pieveinot: ripiņās sagrieztas olīves, uz smalkās rīves sarīvētu sieru, sausmaizes grauzdiņus, skābu krējumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
10 min.
Visas sastāvdaļas vai nu sasmalcina blenderī, vai smalki sagriež vai sarīvē uz rupjās rīves. Es personīgi iesaku smalki sagriezt, jo tad var redzēt, ko apēd :).
Sulu bļodā, smalkumus iekšā, ar karoti samaisa un pēc garšas nosaka, ko nu katrs vēl gribētu pielikt!
Beigās pielieku ripās sagrieztas zaļās olīves un šķidrumu arī pieleju. Ierīvēju katram atsevišķi šķīvī čedaras sieru,ieberu pāris sausmaizes grauzdiņus un nedaudz bazilika.
Man garšo un ceru, ka vismaz kādam no Jums arī garšos!