Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums> Receptes> Konditoreja un maize

Dzērveņu kūka ar kanēli

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sviestu, cukuru un garšvielas samaisa un liek labi ietaukotā veidnē. Dzērvenes samaisa ar cukuru, pārber maisījumam pannā.
2. Miltus izsijā.
3. Mīkstu taukvielu, pienu un garšvielas labi sakuļ līdz izveidojas viendabīga masā, pievieno olu, miltus un vēl kuļ. Iemaisa cepamo pulveri un mīklu pārlej pannā sagatavotajām dzērvenēm.
4. Veidni liek sakarsētā krāsnī un cep apm. 30-35 min. Izņemto kēksu no veidnes tūlīt izgāž. Tas pārtecēs ar pamatā izkusušo slāni. Ja kēksu atstāj veidnē atdzist, apakšā izveidosies karamele un izgāšana būs apgrūtināta.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu