Liek pannā vistu ar garsvielām, sautē līdz tā ir pusgatava.Tad liek virsū sagrieztus sīpolus un tomātus.Sautē un taisa mērci: tomātu pastai pievieno citronskabi vai citrona sulu pēc garšas,ja tā ir bieza atšķaida ar ūdeni, un pievieno 1-2 ēd.k. miltu(tumīgumam).
Ar mērci pārlej vistu un pasautē kādas 10 min.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Vistas fileja vai stilbiņi (cik lien pannā)
4 -5 tomāti
Tomātu pasta
Milti 1-2 ēd.k
Citrona sula vai citronskābe
1 -2 sīpoli
Garšvielas
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Liek pannā vistu ar garsvielām, sautē līdz tā ir pusgatava.Tad liek virsū sagrieztus sīpolus un tomātus.Sautē un taisa mērci: tomātu pastai pievieno citronskabi vai citrona sulu pēc garšas,ja tā ir bieza atšķaida ar ūdeni, un pievieno 1-2 ēd.k. miltu(tumīgumam).
Ar mērci pārlej vistu un pasautē kādas 10 min.
Labu apetīti!
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri