Čihambiļi

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja vai stilbiņi (cik lien pannā)
  • 4 -5 tomāti
  • Tomātu pasta
  • Milti 1-2 ēd.k
  • Citrona sula vai citronskābe
  • 1 -2 sīpoli
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek pannā vistu ar garsvielām, sautē līdz tā ir pusgatava.Tad liek virsū sagrieztus sīpolus un tomātus.Sautē un taisa mērci: tomātu pastai pievieno citronskabi vai citrona sulu pēc garšas,ja tā ir bieza atšķaida ar ūdeni, un pievieno 1-2 ēd.k. miltu(tumīgumam).
  2. Ar mērci pārlej vistu un pasautē kādas 10 min.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi