Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es ar shogad pec pirmajam salnam domaju ievakt piladzu ogas. Bet esmu diezgan nepieredzejusi est gatavoshana, tapec nesaprotu, ka sula ar cukuru vares stavet zeleja?? Tur tiesham nav nepiecieshams zelatins? Un vai Kads nezina cik cukurs jaber uz piladzu sulu, vai ko citu pievienot lai ieguutu garshiigu siirupu, ko vereetu atshkaidiit un dzert ka sulu.?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga :)) No rūgtuma var atbrīvoties arī ieliekot saldētāvā, mēs parasti tā daram.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes