Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu želeja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 litrs pīlādžu sula
  • 5 kg cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīlādžus lasa pēc pirmajām salnām, jo tad tā pazūd rūgtums. Ja tomēr lasīts pirms salnām, tad ogas nomazgā, noplaucē un ūdeni nolej. Uzlej no jauna tīru ūdeni tā, lai ogas nosedzas un ogas saplaucē. Atdzesē un izspiež.Izmanto arī ūdeni, kurā ogas tika plaucētas. Pieliek cukuru un ļauj tam 24 stundas pakust vai arī maisot vārīt uz straujas uguns tūlīt. Jānoputo. Vāra 10-15 minūtes. Karstu lej burkās un aizkrūvē vai aizvāko. Želeja sarec 2-4 stundu laikā, kad tā atdziest.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas