Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sīpolu sitenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu gaļas
  • 4 ēd. k. taukvielu
  • 4 sīpoli
  • 2 ēd. k. miltu
  • 100 g krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļas mīkstumu griež šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā tās apcep brūnas.
  2. Sīpolus sagriež ripās, taukvielā pasautē.
  3. Sautējamā katlā liek gaļu un sīpolus, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sāli, piparus, tad uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns.
  4. Miltus izmaisa atšķaidītā krējumā un, kad gaļa mīksta, pievieno sautēšanas šķidrumam, tad izmaisa un uzvāra.
    Ēdienu kārto dziļākā bļodā, piedevās - vārīti kartupeļi, skābēti gurķi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas