Sīpolu sitenis

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu gaļas
  • 4 ēd. k. taukvielu
  • 4 sīpoli
  • 2 ēd. k. miltu
  • 100 g krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļas mīkstumu griež šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā tās apcep brūnas.
  2. Sīpolus sagriež ripās, taukvielā pasautē.
  3. Sautējamā katlā liek gaļu un sīpolus, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sāli, piparus, tad uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns.
  4. Miltus izmaisa atšķaidītā krējumā un, kad gaļa mīksta, pievieno sautēšanas šķidrumam, tad izmaisa un uzvāra.
    Ēdienu kārto dziļākā bļodā, piedevās - vārīti kartupeļi, skābēti gurķi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi