Biezpiena, riekstu un rozīņu deserts

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g. biezpiena
  • 15 g. sviesta
  • 25 g. cukura
  • 25 g. salda krējuma (35%)
  • 10 g. riekstu kodolu
  • Rozīnes
  • Vanilīns
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru, rīvētu citrona miziņu vai vanilīnu puto, kamēr cukurs izkusis.
  2. Pievieno izmaltu biezpienu, sasmalcinātos riekstus, noskalotas un nosusinātas rozīnes, samaisa.
  3. Masā iecilā saputotu saldo krējumu.
  4. Liek saldēdiena traukā, rotā ar putukrējumu un riekstiem. Pasniedz ar dzērveņu vai jāņogu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti