Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena, riekstu un rozīņu deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g. biezpiena
  • 15 g. sviesta
  • 25 g. cukura
  • 25 g. salda krējuma (35%)
  • 10 g. riekstu kodolu
  • Rozīnes
  • Vanilīns
  • Citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru, rīvētu citrona miziņu vai vanilīnu puto, kamēr cukurs izkusis.
  2. Pievieno izmaltu biezpienu, sasmalcinātos riekstus, noskalotas un nosusinātas rozīnes, samaisa.
  3. Masā iecilā saputotu saldo krējumu.
  4. Liek saldēdiena traukā, rotā ar putukrējumu un riekstiem. Pasniedz ar dzērveņu vai jāņogu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas