Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi baltvīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 krūze rīsu
  • 1 ½ krūze baltvīna
  • ½ glāze ūdens
  • 1 sīpols
  • 1 buljona kubiņš
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielej nedaudz eļļas. Kad eļļa sakarsusi, iebet rīsus un pacep tos 2 min. Pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un cep līdz sīpols kļūst zeltains.
  2. Pārkaisa ar sadrupinātu buljona kubiņu, pievieno vīnu un ūdeni, uzvāra uz straujas uguns, tad liesmu nogriež mazāku, katlam uzliek vāku un sutina rīsus līdz tie gatavi.
  3. Ēdiens labs gan kā piedeva pie zivs gan pats par sevi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas