Rīsi baltvīnā

Sastāvdaļas

  • 1 krūze rīsu
  • 1 ½ krūze baltvīna
  • ½ glāze ūdens
  • 1 sīpols
  • 1 buljona kubiņš
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielej nedaudz eļļas. Kad eļļa sakarsusi, iebet rīsus un pacep tos 2 min. Pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un cep līdz sīpols kļūst zeltains.
  2. Pārkaisa ar sadrupinātu buljona kubiņu, pievieno vīnu un ūdeni, uzvāra uz straujas uguns, tad liesmu nogriež mazāku, katlam uzliek vāku un sutina rīsus līdz tie gatavi.
  3. Ēdiens labs gan kā piedeva pie zivs gan pats par sevi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi