Saldskābmaize

Sastāvdaļas

  • 1.5 litri ūdens
  • 2 saujas ķimeņu
  • 100 grami rauga
  • 2 kg miltu
  • 0.5 glāzes cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Pirmā diena.
  2. No ūdens un ķimenēm uzvāra tēju,kurā iemaisa miltus līdz skāba krējuma konsistencei.
  3. Kad massa atdzisusi un tajā var ielikt roku, pievieno pusi no rauga,kurš iepriekš uzraudzēts.
  4. Mīklu atstāj līdz nākošai dienai.
  5. Otrā diena.
  6. Otru pusi rauga uzraudzē un pievieno mīklai kopā ar cukuru un pārējiem miltiem.
  7. Mīkla jāmīca pamatīgi/kamēr no griestiem pil sviedri/.
  8. Divas stundas raudzē. Uz pannas bagātīgi uzber miltus.Veido kukulīšus, cep vienu stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi