Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomātu lečo

Tomātu lečo

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomātu
  • 2 kg burkānu
  • 1 kg sīpolu
  • 500 g eļļas
  • 4 tējk. sāls
  • 2 tējk. cukura
  • 1 l asās tomātu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Tomātus un sīpolus sagriež.
  2. Burkānus rupji sarīvē vai sašķērē kubiņos (speciālas rīves tam ir).
  3. Pievieno sāli un cukuru (var variēt pēc garšas).
  4. Uz vidējas uguns sautē apmēram stundu, atkarīgi no tā, cik ātri sasutinās.
  5. Beigās pievieno aso tomātu mērci un vēlreiz uzvāra un uzreiz pilda burkās, aizskrūvē.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas