C, 2.05.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konservējumi
> Tomātu lečo
Tomātu lečo
Madre
2005. gada 23. augusts
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1.
Tomātus un sīpolus sagriež.
2.
Burkānus rupji sarīvē vai sašķērē kubiņos (speciālas rīves tam ir).
3.
Pievieno sāli un cukuru (var variēt pēc garšas).
4.
Uz vidējas uguns sautē apmēram stundu, atkarīgi no tā, cik ātri sasutinās.
5.
Beigās pievieno aso tomātu mērci un vēlreiz uzvāra un uzreiz pilda burkās, aizskrūvē.
6.
Lai labi garšo!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Aplūko cenas! Lielajā talkā uzieta leģendārās "Sēnītes" ēdienkarte
(14)
Interesanti
Tests
⟩
Vai tas ir rabarbers?
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Recepšu izlases
Vieglākai gada 18. nedēļai: receptes darba dienu vakariņām
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot labi zināmu dārzeņu nosaukumus?
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Что представляет из себя Temu: глобальный фейк или новый серьезный игрок на рынке?
RUS TVNET
Тысячи жителей Эстонии рискуют стать невыездными из РФ уже осенью
RUS TVNET
"Я не смог ее защитить": история девочки, погибшей при попытке пересечь Ла-Манш
RUS TVNET
"Нам надо 2,5 тысячи": Алина о конкурсе в США, "Танцах на ТНТ" и шоу-бизнесе в Латвии
Uz augšu