Tomātu lečo

Tomātu lečo
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomātu
  • 2 kg burkānu
  • 1 kg sīpolu
  • 500 g eļļas
  • 4 tējk. sāls
  • 2 tējk. cukura
  • 1 l asās tomātu mērces

Pagatavošana

60 min.
  1. Tomātus un sīpolus sagriež.
  2. Burkānus rupji sarīvē vai sašķērē kubiņos (speciālas rīves tam ir).
  3. Pievieno sāli un cukuru (var variēt pēc garšas).
  4. Uz vidējas uguns sautē apmēram stundu, atkarīgi no tā, cik ātri sasutinās.
  5. Beigās pievieno aso tomātu mērci un vēlreiz uzvāra un uzreiz pilda burkās, aizskrūvē.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ievina 2015. gada 6. jūlijs 17:58
Kurtad eļļa pazuda?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi