Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas gulašs

Cūkgaļas gulašs

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g cūkgaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g garšsakņu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos (20 - 30 g), liek sakarsētos taukos un apcep.
    Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārijumu vai buljonu.
  2. Pievieno garšvielas (sīpols, burkāni, ķiploks), tomātu biezeni, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izšķīdinātus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
  4. Beidzot pievieno skābo krējumu.
    Gulašu pasniedz ar griķiem, bet var mainīt uz citām piedevām.

    Labu apetīti!
    Beidzot pievieno skābo krējumu. 
Gulašu pasniedz ar griķiem...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas