Cūkgaļas gulašs

Cūkgaļas gulašs
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 150 g cūkgaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g garšsakņu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos (20 - 30 g), liek sakarsētos taukos un apcep.
    Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārijumu vai buljonu.
  2. Pievieno garšvielas (sīpols, burkāni, ķiploks), tomātu biezeni, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izšķīdinātus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
  4. Beidzot pievieno skābo krējumu.
    Gulašu pasniedz ar griķiem, bet var mainīt uz citām piedevām.

    Labu apetīti!
    Beidzot pievieno skābo krējumu. 
Gulašu pasniedz ar griķiem...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi