-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cūkgaļas gulašs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
150 g cūkgaļas
-
10 g tauku
-
25 g garšsakņu
-
15 g tomātu biezeņa
-
5 g kviešu miltu
-
15 g skābā krējuma
-
Sāls
-
Pipari
-
Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Gaļu sagriež gabaliņos (20 - 30 g), liek sakarsētos taukos un apcep.
Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārijumu vai buljonu.
-
Pievieno garšvielas (sīpols, burkāni, ķiploks), tomātu biezeni, sāli un sautē.
-
Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izšķīdinātus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
-
Beidzot pievieno skābo krējumu.
Gulašu pasniedz ar griķiem, bet var mainīt uz citām piedevām.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs