Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā biešu zupa "Vasara"

Aukstā biešu zupa "Vasara"

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 1 burciņa marinētas bietes
  • 1 burciņa aukstās zupas "Vasara" (Spilva vai Kok)
  • 1 garais gurķis
  • 4-6 olas
  • 1 l kefīra
  • 250 g skābā krējuma
  • Loki
  • Dilles
  • Sāls
  • Vārīts atdzesēts ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Laicīgi izvāra olas un uzvāra ūdeni.
  2. Tikmēr palielā katlā vai bļodā sajauc marinētās bietes ar auksto zupu vasara, kefīru, krējumu.
  3. Sagriež gurķi sev tīkamos gabaliņos (strēmelītēs, kubiņos utt.) un piejauc pārējam.
  4. Kad olas atdzisušas, sagriež gabaliņos tāpat kā rosolam un piejauc pārējam. Visu izmaisa.
  5. Smalki sagriež zaļumus, pievieno. Pielej atdzesēto ūdeni (tam vairāk ir atšķaidīšanas funkcija, jo biezāka un kefīrīgāka zupa patīk, jo mazāk jālej). Pēc garšas pievieno sāli. Vēlams uz 30 min. ielikt ledusskapī, atdzesēties un ''ievilkties''.
    Rotā porcijas ar vārītu olu daiviņām un papildus zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Smalki sagriež zaļumus, pievieno. Pielej atdzesēto ūdeni (ta...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas