Sautēta pīle ar plūmēm

Sastāvdaļas

  • 1 pīle
  • 150 g kausēta sviesta
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas sakne
  • 3 glāzes ūdens
  • 1 ēd.k. etiķa
  • 2 ēd.k. cukura
  • 300 g melno plūmju
  • 1 ēd.k. miltu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestā apcep sasmalcinātus burkānus, seleriju, pievieno gabaliņos sadalītu pīli, apcep brūnu. Visu liek katliņā, pielej ūdeni, pieliek sāli un sautē 30 min. Sviestā apcep miltus, pievieno buljonu no katliņa, etiķi, cukuru, uzvāra un pievieno izmērcētas melnās plūmes. Mērci pārlej pīlei un sautē vēl 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi