Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ērkšķogu ievārījums 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ērkšķogas
  • Ķiršu lapas
  • Ūdens
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Apmēram 1 kg ērkšķogu nelielā ūdens daudzumā savāra ar sauju ķiršu lapu. Pēc tam ķiršu lapas izņem un pievieno cukuru ( uz 1 kg ogu - 800g - 1 kg) un vāra, kamēr ievārījums gatavs. Ķiršu lapas noņem ērkšķogu stiprumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas