Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zirņi ar žāvētu gaļu un sīpoliem

Zirņi ar žāvētu gaļu un sīpoliem

FOTO: Depositphotos.com

Laika taupības nolūkos var izmantot jau gatavus (izvārītus) veikalā nopērkamus pelēkos zirņus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g pelēko zirņu
  • 300 g žāvētas gaļas
  • 2 sīpoli
  • Sāls vai garšvielu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zirņus pirms gatavošanas (laicīgi 3 - 4 stundas iepriekš) aplej ar karstu ūdeni, lai nav tik ilgi jāvāra. Var arī mērcēt visu nakti, aplejot ar aukstu ūdeni.
  2. Zirņus vāra, apmēram, 40 - 60 minūtes, pieberot sāli vai garšvielu maisījumu.
  3. Kamēr zirņi vārās, gaļu sagriež nelielos kubiņos, sīpolus sasmalcina. Liek pannā cepties, līdz tie gatavi. Pasniedz kopā ar zirņiem un kefīru.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA