Ērkšķogu un mango marmelāde

Sastāvdaļas

  • 650 gr.ērkšķogas
  • 1 mango(apm.500gr.)
  • 1 tējk.vaniļas cukurs
  • 100 gr.baltvīns
  • 800 gr.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. ērkškogām notīra kauslapiņas un kātiņus.lielā katlā ogas saberž.mango sagriež 4daļās-izņem kauliņu,bez mizas mīkstumu sagriež un pievieno ogām.pievieno vaniļas cukuru,baltv inu,cukuru.ievārījumu uzvāra,nepārtraukti maisot līdz cukurs pilnīgi izkusis.turpina vārīt vēl 4min.marmelādi salej karstās stikla burkās un tūlīt aizvāko,glabā vēsumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi