Zupa "āzija"

Sastāvdaļas

  • 150 g burkānu
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 3 ēdamk. augu eļļas
  • 250 g šampinjonu
  • 2 ēdamk. Cukura
  • 3 ēdamk. citrona sulas
  • 1.2 l dārzeņu buljona
  • 2 -3 ēdamk. sojas mērces
  • 125 g rīsu
  • 1 buntīte lociņu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus novāra. Burkānus notīra un sagriež plānās ripiņās. No maltās gaļas saveļ 12 bumbiņas un apcep sakarsētā eļļā. Pievieno šampinjonus un burkānus, uzber cukuru. Pielej buljonu, citronu sulu un sojas mērci. Uzvāra un vāra uz mazas uguns 10-15 min., tad pievieno rīsus un vēlreiz uzkarsē. Pasniedz pārkaisītu ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi