Makaroni gūstā

Makaroni gūstā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 200 g makaronu pēc izvēles
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 burkāns
  • 1 kabacis
  • 6 ķiršu tomāti
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • Eļļa
  • Parmezāns pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānu notīra, izmantojot mizojamo nazi sagriež plānās strēmelēs, liek uz pannas un viegli apcep.
  2. Pa to laiku tāpat sagriež kabaci, pievieno burkāniem un pieliek klāt sasmalcinātu ķiploku.
  3. Pa to laiku izvāra makaronus.
  4. Kad dārzeņi pacepušies (tiem jābūt mīkstākiem, bet visucī joprojām stingriem), pievieno tomātus, kas pārgriezti uz pusēm, pieber sāli, piparus, samaisa, viegli uzkarsē un ņem nost no uguns, lai tomāti neizšķīstu.
  5. Makaroniem liek virsū dārzeņus, uzrīvē sieru un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Makaroniem liek virsū dārzeņus, uzrīvē sieru un pasniedz....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

iluta brahmane 2009. gada 14. oktobris 13:07
loti dardi pat delinjam garsoja...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi