Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Karpačo

Karpačo

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopa fileja (ja iespējams, briedināta)
  • Rukola
  • Citrons
  • Parezāns
  • Kaperi
  • Balzāmetiķis
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Filejas gabalu ieliek saldētavā uz apmēram 30 minūtēm, lai vieglāk sagriezt.
  2. Atdzisušo fileju griež iespējami plānākās šķēlītes. Katram ēdājam paredz ~5-6 šķēlītes. Tad katru šķēli liek starp divām cepampapīra loksnēm un izrullē tik plānu, ka gandrīz cauri spīd.
  3. Izrullētās šķēles kārto uz šķīvja.
  4. Gaļu apslaka ar citronu sulu. Balzametiķi samaisa 1:1 ar olīveļlu un uzšļaksta uz gaļas (apm 1,5 tējkaroti)
  5. Pa virsu uzliek kaudzīti rukolas, uzdrupina parmezāna sieru, uzliek dažus kaperus. Var likt arī olīvas un/vai pipargurķīšus.
  6. Uzkaisa sāli, piparus. Gatavs!

    Labu apetīti!
    Uzkaisa sāli, piparus. Gatavs!

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas