Kraukščīgās buljona maizītes

Sastāvdaļas

  • Ķieģelīša maizes šķēlītes - 10 gab
  • Eļļa
  • Vistas buljona kubiciņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež maizi šķēlītēs un pārgriež tās uz pusēm. Tad tās apcep uz pannas eļļē, tā lai paliek tumši brūnas, bet jāuzmana, lai nepiedeg.
  2. Tad noņem maizītes no pannas un uzliek uz šķīvja tad ātri, kamēr maizītes vēl pamitras no eļļas , apsmērētā ražīgi no vienas puses ar (sasmalcinātu kubiciņu) vistas buljonu un ļauj atdzist. Atdzisušas maizītes ir vēl garšīgākas nekā karstas. Un ļoti gardas ar tēju...
  3. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi