Cepti svaigie kāposti

Sastāvdaļas

  • Svaigi kāposti
  • Burkāns
  • Eļļa
  • Vegeta

Pagatavošana

20 min.
  1. kāpostus,burkānus rīvē rupjās rīvēs,cep eļļā,uzkaisa vegetu.cepšanas laikā maisi,lai nepiedeg.garšīga pie vārītiem kartupeļiem.var ēst ar cīsiņiem vai citu gaļas ēdieniem..lielisks pildījums pīrādziņiem.pēc vēlēšanās var pievienot tomātu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi