Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa ar burkāniem, puraviem un makaroniem

2005. gada 7. augusts
Foto: Depositphotos.com
Lai gatavošana notiktu raitāk - vistu var likt vārīties jau siltā ūdenī, ātrāk sāksies vārīšanās process.
Pagatavošana
40 min
1. Liek vārīties vistas gaļu. Noputo, turpina vārīt. Papildina ar sāli.
2. Nomizo burkānus, sagriež nelielos gabaliņos, liek pie vistas vārīties, kad tā vairs neputojas.
3. Pa to laiku sagriez puravu.
4. Kad vista gatava, to ņem ārā no katla, atkaulo un liek atpakaļ.
5. Kad burkāni gandrīz gatavi, katlā liek makaronus un visu vāra līdz ir gatavs.
6. Karstā zupā iemaisa sagrieztu puravu un ļauj nedaudz garšām savilkties un palikt tam mīkstākam, bet nevāra.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu