Burkānu pireja ar jogurta mērci

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 1 ēdamk. ķimeņu
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 6 ēdamk. dabīgā jogurta
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Pa 1 ēdamk. sasmalcinātu diļļu un piparmētru

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sagriež aplīšos un sautē 1 ēdamk. eļļas līdz gatavībai. Sablenderēt kopā ar 1 ēdamk. citrona sulas, atlikušo eļļu un ķimenēm. Jogurtu samaisa ar atlikušo citronu sulu, sasmalcinātiem ķiplokiem un dillēm, piparmētru, pievieno sāli pēc garšas. Pireju izliek uz šķīvja konusveidā, pa vidu izveido iedobīti un iepilda jogurta mērci. Tūlīt pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi