Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Burkānu pireja ar jogurta mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 1 ēdamk. ķimeņu
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 6 ēdamk. dabīgā jogurta
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Pa 1 ēdamk. sasmalcinātu diļļu un piparmētru
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sagriež aplīšos un sautē 1 ēdamk. eļļas līdz gatavībai. Sablenderēt kopā ar 1 ēdamk. citrona sulas, atlikušo eļļu un ķimenēm. Jogurtu samaisa ar atlikušo citronu sulu, sasmalcinātiem ķiplokiem un dillēm, piparmētru, pievieno sāli pēc garšas. Pireju izliek uz šķīvja konusveidā, pa vidu izveido iedobīti un iepilda jogurta mērci. Tūlīt pasniedz galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas