1. Notīra burkānus un sagriež vai sarīvē plānās ripiņās.
2. Katliņā ielej 1,5 l ūdens, pieber sāli un uzvāra. Tad iemet burkānu ripiņas, pavāra 5 min., pievieno makaronus un vāra līdz makaroni gatavi.
3. Sagriež sēnes, zirnīšiem nolej šķidrumu. Nomizo ķiploka daiviņu.
4. Pannā ielej eļļu un sakarsē. Ieber sēnes, zirnīšus, piespiež ķiploku, pieber jebkuru universālo garšvielu pēc garšas un visu apcep.
5. Pa to laiku makaroni jau būz izvārījušies. Tos nokāš un pievieno apceptajiem dārzeņiem. Visu uzmanīgi samaisa, pieliek pāris karotes tomātu mērces un uzkarsē.
6. Gatavai porcijai var pārkaisīt rīvētu sieru vai uzlikt majonēzi.