Nevārīta pasha

Nevārīta pasha
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 200 g pūdercukura
  • 300 g sviesta
  • 100 g rozīņu
  • 3 vārītu olu dzeltenumi
  • 100 g putukrējuma
  • Vanilīns
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu ar pūdercukuru un garšvielām saputo, pievieno caur sietu izberztu olas dzeltenumu, samaltu biezpienu, nomazgātas, noplaucētas rozīnes, iemaisa saputotu krējumu.
  2. Tad liek formā, kas izklāta ar marli, vai tortes formā ar noņemamu apmal. Var veidot arī uzreiz vairākas - mazas procijas. Notur vēsumā līdz rītam.
  3. Izliek uz šķīvja, rotā ar piparmētru lapiņu.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi