Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Nevārīta pasha

Nevārīta pasha

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 200 g pūdercukura
  • 300 g sviesta
  • 100 g rozīņu
  • 3 vārītu olu dzeltenumi
  • 100 g putukrējuma
  • Vanilīns
  • Citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu ar pūdercukuru un garšvielām saputo, pievieno caur sietu izberztu olas dzeltenumu, samaltu biezpienu, nomazgātas, noplaucētas rozīnes, iemaisa saputotu krējumu.
  2. Tad liek formā, kas izklāta ar marli, vai tortes formā ar noņemamu apmal. Var veidot arī uzreiz vairākas - mazas procijas. Notur vēsumā līdz rītam.
  3. Izliek uz šķīvja, rotā ar piparmētru lapiņu.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas