Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kabaču ievārījums ziemai bez pasterizēšanas

Kabaču ievārījums ziemai bez pasterizēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Nezinātājs nemūžam nepateiks, ka šis gardais un aromātiskais ievārījums ir tapis no vecajiem labajiem kabačiem. Pamēģini un pārsteidz draugus!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma kabači
  • 1 liels citrons
  • 600 g ievārījuma cukura
  • 1.5 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus nomizo un sagriež nelielos kvadrātiņos.
  2. Kastrolē ielej ūdeni un saliek sagrieztos kabaču kvadrātiņus.
  3. Pieber cukuru.
  4. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos citronu (bez sēklām) un pievieno kabačiem.
  5. Liek vārīties, reizēm apmaisot - aptuveni 20-25 minūtes.
  6. Gatavs ir tad, kad kabaču gabaliņi ir caurspīdīgi.
  7. Lej tīrās burkās, aizvāko, sasedz un atdzesē līdz istabas temperatūrai.

    Labu apetīti!
    Lej tīrās burkās, aizvāko, sasedz un atdzesē līdz istabas te...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas