Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabaču ievārījums ziemai bez pasterizēšanas

2005. gada 29. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Nezinātājs nemūžam nepateiks, ka šis gardais un aromātiskais ievārījums ir tapis no vecajiem labajiem kabačiem. Pamēģini un pārsteidz draugus!
Pagatavošana
1 min
1. Kabačus nomizo un sagriež nelielos kvadrātiņos.
2. Kastrolē ielej ūdeni un saliek sagrieztos kabaču kvadrātiņus.
3. Pieber cukuru.
4. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos citronu (bez sēklām) un pievieno kabačiem.
5. Liek vārīties, reizēm apmaisot - aptuveni 20-25 minūtes.
6. Gatavs ir tad, kad kabaču gabaliņi ir caurspīdīgi.
7. Lej tīrās burkās, aizvāko, sasedz un atdzesē līdz istabas temperatūrai.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu