Marinēti sīpoli sarkanvīna etiķī

Marinēti sīpoli sarkanvīna etiķī
Foto: Depositphotos.com
Ja marinādi kārojas intensīvāku, sarkanvīna etiķim var pieliet kādu karoti parsta etiķa.

Sastāvdaļas

  • 350 g sīpolu
  • 150 ml sarkanvīna etiķa
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. krāsainu piparu graudiņu
  • 1 tējk. sāls
  • Timiāna zariņš
  • Ūdens blanšēšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus nomizo, sagriež un 1 minūtes blanšē verdošā ūdenī, pēc tam noskalo aukstā ūdenī un notecina lieko šķidrumu.
  2. Sarkanvīna etiķim pievieno garšvielas un kopā ar sīpoliem un timiānu pilda sagatavotās burciņās.
  3. Uzliek vāku un ļauj vismaz nedēļu ievilkties. Ja marinētus sīpolus vēlas uzglabāt ilgāk, tad burciņas 30 minūtes pasterizē.

    Lai labi garšo!
    Uzliek vāku un ļauj vismaz nedēļu ievilkties. Ja marinētus s...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

yo 2011. gada 16. aprīlis 18:22
yo

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi