Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti sīpoli sarkanvīna etiķī

Marinēti sīpoli sarkanvīna etiķī

FOTO: Depositphotos.com

Ja marinādi kārojas intensīvāku, sarkanvīna etiķim var pieliet kādu karoti parsta etiķa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g sīpolu
  • 150 ml sarkanvīna etiķa
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. krāsainu piparu graudiņu
  • 1 tējk. sāls
  • Timiāna zariņš
  • Ūdens blanšēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus nomizo, sagriež un 1 minūtes blanšē verdošā ūdenī, pēc tam noskalo aukstā ūdenī un notecina lieko šķidrumu.
  2. Sarkanvīna etiķim pievieno garšvielas un kopā ar sīpoliem un timiānu pilda sagatavotās burciņās.
  3. Uzliek vāku un ļauj vismaz nedēļu ievilkties. Ja marinētus sīpolus vēlas uzglabāt ilgāk, tad burciņas 30 minūtes pasterizē.

    Lai labi garšo!
    Uzliek vāku un ļauj vismaz nedēļu ievilkties. Ja marinētus s...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas