Garneļu un laša uzkodas

Sastāvdaļas

  • 100 g tīģergarneļu
  • 100 g žāvēta laša
  • 1 /2 citrona
  • 1 ola
  • 50 g melno olīvu
  • 30 g sīpolu
  • 100 g tomātu
  • 150 g puķkāpostu

Pagatavošana

60 min.
  1. Garneles no abām pusēm apcep eļļā, pievienojot ķiplokus un sojas mērci. Šķīvja malās liek dārzeņus, bet vidū no abām pusēm apceptu olu, garneles un lasi. Noformē ar sīpoliem un pārlej ar olīveļļas un citronu mērci, kuru pagatavo no 50 g eļļas, 1/2 citrona sulas, apmēram 30 g sausa vīna, cukura, zaļumiem, citrona un pipariem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi