Cukurotie biezpiena cepumi

Cukurotie biezpiena cepumi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa biezpiena (200 g)
  • 200 g skābā krējuma
  • 200 g miltu
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaļ biezpienu, pievieno krējumu un miltus. Nepieciešamais miltu daudzums var atšķirties atkarībā no biezpiena mitruma.
  2. Visu mīca, kamēr iegūst veltnējamu mīklu.
  3. Mīklu izveltnē un ar apaļu formu (10 cm diametrā) izveido aplīšus, uz kuriem uzkaisa cukuru, pārloka uz pusi un atkal uzber cukuru, un vēlreiz pārloka un apkaisa.
  4. Cep 180ºC, kamēr cepumi iegūst zeltainu toni.

    Lai labi garšo!
    Cep 180ºC, kamēr cepumi iegūst zeltainu toni.

Lai labi ga...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi