Speķis ukraiņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2.8 kg svaiga speķa, sagriezta strēmelēs
  • 700 g ūdens
  • 4 ēdamkarotes sāls
  • 2 graudiņi melno piparu
  • 5 lauru lapas
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote diļļu sēklu
  • Maza pākstiņa asā pipara
  • Šķipsniņa kanēļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Visus komponentus liek ūdenī un uzvāra. Verdošu pārlej 3 litru burkā saliktajam speķim. Uzliek polietilēna vāciņu. Speķis būs lietošanai gatavs pēc divām dienām, bet pagrabā to var glabāt pusgadu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi