Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alus mīklā cepta zivs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivis (kādas ir)
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Eļļa
  • Ola
  • Pusrupjie milti
  • Sāls
  • Citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis pēc vajadzības sadalām porcijās, nosusinām, alū iekuļam olu dzeltenumus, pēc garšas pieliekam sāli un pakāpeniski iekuļam miltus, līdz iznāk gluda mīkla. Tad pievienojam stingri uzputotu olas baltumu. Šajā mīklā mērcējam zivs porcijas un sakarsētā eļļā cepam brūnas. Katrai porcijai uzliekam citrona šķēlīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas