Salāti "krievu"

Sastāvdaļas

  • 250 g vārītas liellopu gaļas
  • 4 -5 vārīti kartupeļi
  • 2 vārītas olas
  • 1 ābols
  • 2 sālīti gurķi
  • 4 -5 notīrītas ķilavas vai neliela izmērcēta siļķe
  • Neliela galviņa zaļo salātu
  • 1 tomāts
  • 1 gurķis
  • Mērcei
  • 100 g krējuma
  • 1 ēdamk. rīvētu mārrutku
  • 2 ēdamk. etiķa
  • 1 tējk. sinepju
  • 2 ēdamk. sīki sagrieztu pētersīļu un diļļu

Pagatavošana

50 min.
  1. Kartupeļus, notīrītu ābolu, gurķus, gaļu un siļķi/ķilavas sagriež kubiņos. Pagatavo mērci un pārlej salātiem. Uz šķīvja kārto salātlapas, uz tām liek salātus, kurus rotā ar tomātu, gurķu un olas ceturtdaļām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi