Ābolu biskvīta kūka

Ābolu biskvīta kūka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6 ēd. k. miltu
  • 6 ēd. k. cukura
  • 1 šķipsna/s vaniļas
  • 1-2 ēd. k. ūdens
  • Nedaudz ruma
  • 2 palieli āboli
  • Nedaudz sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolus gabaliņos. Kūkas formu apsmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem. Formā kārto ābolus un uz tiem saliek nelielas piciņas sviesta un uzber nedaudz cukura.
  2. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, miltiem, vaniļu, ūdeni un rumu.
  3. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
  4. Mīklu lej pāri āboliem un cep 20 - 30 min. 180C. Ļauj lēni atdzist. Beigās to apgriež otrādi un apkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Mīklu lej pāri āboliem un cep 20 - 30 min. 180C. Ļauj lēni a...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi