Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
N
Nelietis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izlasot komentāru par Biezeņzupu, iesaku vel pievienot želatīnu- sanāktu ļoti ērmīgs Galerts
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
beigās ja pievieno saldo krējumu nedaudz, un to visu zupu sablenderē, tad iznak ļoti garšiga biezzupa, kuru pasniedz ar svaigiem baltmaizes grauzdiņiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes