-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Maltās gaļas mērce ar šampinjoniem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g maltas liellopu gaļas
-
200 g šampinjonu
-
600 g krējuma
-
4 vidēji burkāni
-
Nedaudz miltu
-
1 neliels sīpols
-
Sāls
-
Malti melnie pipari
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Šampinjonus nomazgā, sagriež gabaliņos un apcep brūnganus.
-
Atsevišķi apcep gaļu, rīvētus burkānus un sasmalcinātu sīpolu.
-
Kad viss apcepts, liek uz pannas, pievieno nedaudz miltu un krējuma, mērci vāra, kamēr sabiezē.
-
Vārīšanās procesā pievieno sāli, piparus un zaļumus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs