Maltās gaļas mērce ar šampinjoniem

Maltās gaļas mērce ar šampinjoniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 200 g šampinjonu
  • 600 g krējuma
  • 4 vidēji burkāni
  • Nedaudz miltu
  • 1 neliels sīpols
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus nomazgā, sagriež gabaliņos un apcep brūnganus.
  2. Atsevišķi apcep gaļu, rīvētus burkānus un sasmalcinātu sīpolu.
  3. Kad viss apcepts, liek uz pannas, pievieno nedaudz miltu un krējuma, mērci vāra, kamēr sabiezē.
  4. Vārīšanās procesā pievieno sāli, piparus un zaļumus.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi