Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kazas gaļa alū ar rozīnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kazas gaļa
  • Rozīnes
  • 0.5 l tumšā alus
  • Sviests
  • Lauru lapa
  • Sīpols
  • Speķis
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kādu stundu pirms gatavošanas rozīnes iemērcam tumšajā alū. Nomazgāto kazas gaļu nosusinām un pēc vajadzības sadalām porcijās. Sagatavotās porcijas kārtojam cepešpannā, apziežam ar izkausētu sviestu, pievienojam dažas lauru lapas un uz gaļas porcijām uzliekam riņķīšos sagrieztus sīpolus un šķēlītēs sagrieztu žāvētu krūtiņu vai speķi. Pēc garšas pieliekam sāli, piparus un pielejam alu, kurā mērcējām rozīnes. Rozīnes sakapājam smalkāk un uzkaisām gaļai. Sakarsētā cepeškrāsnī cepam ar uzliktu vāku. Beigās bez vāka sacepam brūnu. Cepot aplaistam ar cepšanas sulu, gaļu periodiski grozām un vajadzības gadījumā pielejam vēl alu. Mērci nekāšam. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un pīlādžogu kompotu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas